4

We bet you’ve noticed ...something has changed lately!

Social Media is hot! Het is niet zozeer de vraag: zullen we Social Media gaan gebruiken maar meer: op welke wijze zullen we Social Media gaan inzetten?

 

Maar uiteindelijk is de vraag over het inzetten van Social Media ook weer niet zo heel bijzonder. Het is geen aparte entiteit. Het moet geen doel op zich zijn. Het is een marketing communicatie middel, zoals zo velen. Het is gelukkig geen 'rocket science'. Met gezond verstand en een beetje creativiteit kom je een heel eind. Maar....je moet er dus wel over nadenken of je dit middel wilt inzetten? En zo ja, op welke wijze je dat dan wilt doen. Het moet uiteindelijk passen binnen je overall marketing strategie. Social media moeten iets opleveren voor uw bedrijf. Helpen uw klanten en relaties aan u te binden, hen indien gewenst te converteren en waar mogelijk in te zetten als ambassadeur van uw merk. En niet de werkdruk van uw medewerkers onnodig verhogen, doordat zij er te veel tijd aan kwijt zijn.

 

Zin in een pittige brainstorm?

Schot&Roos kent de technieken om helder te krijgen of en op welke manier social media voor uw merk kan werken. En weet hoe deze manier van communiceren zo makkelijk mogelijk ingericht kan worden binnen uw bedrijf. Bijvoorbeeld middels het opstellen van een contentstrategie of het gebruik van een Social-CMS. Zo blijven klanten geen klanten, maar worden het ambassadeurs van uw merk. Keertje sparren met elkaar?