7

A. Vogel

 

Behoefte

 

'Spread the thinking of Alfred Vogel online to inspire

a healthier and happier natural life.'

 

'To build the future we now start a strategic process.
Not just a redesign like website 2.0 but strategic change.'Daar lag de behoefte. Om dit te bereiken is Schot&Roos opgenomen in het internationale online-team van A.Vogel, bestaande uit 9 teamleden afkomstig uit 4 landen. MarCom managers van de overige landen werden op cruciale momenten betrokken.

 

Als teamlid was mijn rol die van process manager, adviseur en ..... vrouwelijke inbreng ter bevordering van de merkbeleving van één van de belangrijkste doelgroepen online voor A.Vogel. En voor het eerst was dat laatste in dit geval een eer in plaats van een sneer.

 

Belofte

Gedurende ruim een jaar is er effectief en kordaat gewerkt om alle facetten van de nieuwe online beleving handen en voeten te geven. Met Jira als projectmanagementsoftware, online conference tools, halfjaarlijks een 3-daagse meeting en veel onderling contact waren de lijnen zo kort mogelijk.


De website en webshop is volgens een vooraf vastomlijnd plan ontwikkeld waarbij usabilitytesting binnen het team en vooral ook binnen de doelgroep ruimte heeft gekregen om de kwaliteit van het eindresultaat vóór de duur van het project te zetten. Dat is achteraf een schot in de roos geweest. Ook voor het draagvlak voor de nieuwe website binnen alle landen.

 

Bewijs

Web 3.0: technisch een staaltje online vakmanschap dat aan alle, alle eisen voldoet die nu geëist wordt van een internationaal A-merk.

 

Een site die duidelijk de merkwaarden naar voren brengt, de behoeftes van de doelgroep online vervult, de A.Vogel filosofie uitademt. Een project zo inspirerend, energiek, state of the art, uitdagend met een geweldig team. Eraan terugdenkend krijg ik hier nog steeds vleugels van. Wauw wauw wauw. Neem gerust eens een kijkje en dompel je onder in de bijzondere, down-to-earth, gezonde wereld die Alfred Vogel in 1923 is gestart onder het merk A.Vogel.

  


Vorig project - Volgend project
Terug naar het projectenoverzicht

Officiële website A.Vogel