4

Outstanding RAC

 

Behoefte

Kies je voor een duurzaam gebouw, dan kies je voor de hoogste kwalificatie. Met dat doel kwam het bouwteam van Royal Agio Cigars bij Schot&Roos terecht. En nu zie ik u denken: wat hebben een duurzaam gebouw en online marketing met elkaar gemeen?

 

BREEAM is dé methode om duurzaamheidsprestaties van een gebouw te meten. Hoogst haalbaar is een score van meer dan 85%, vijf sterren Outstanding. Eén van de criteria waar een organisatie op kan scoren, is communicatie. Het BREEAM-team koos voor een website puur gericht op het BREEAM-gebouw van Royal Agio Cigars.

 

Belofte

De site is ontwikkeld in Wordpress en dankzij het gekoppelde content management systeem:
- is de informatie overzichtelijk en gemakkelijk te publiceren. Nu en in de toekomst.
- helpt de website actief bij het stimuleren van verduurzamen van vastgoed in Nederland.
- communiceert de website de casestudy waardoor de website meedraagt aan de certificering voor BREEAM Outstanding.

 

De website is responsive dus goed zichtbaar op smartphone, tablet en desktop. Royal Agio Cigars wilde niet prominent genoemd worden. Schot&Roos bedacht daarom het concept OUTSTANDING RAC. Het eigen, rode beeldmerk is een duidelijke verwijzing naar de BREEAM-kwalificatie van vijf sterren.

 

Bewijs

16 juli 2015 is de website http://outstandingrac.nl/ live gegaan. Zonder nadrukkelijke promotie van Royal Agio Cigars is de website geschikt als los communicatiekanaal. Voor Agio én voor BREEAM.
En de score? De nieuwbouw levert een totaalscore van 90% op. Hiermee voldoet het aan de hoogst haalbare BREEAM-kwalificatie Outstanding. En behoort het gebouw tot de Top 5 van meest duurzame gebouwen in ons land.


Vorig project - Volgend project
Terug naar het projectenoverzicht

Outstanding RAC