3

Gs Vastgoedbeheer

 
Behoefte
Wat doe je als een groot deel van Nederland door de economische recessie leegstand kent en jij hier een oplossing voor biedt? Je zoekt een partij die zorgt voor een messcherpe positionering zodat je doelgroep direct weet waar ze aan toe zijn bij het zien van jouw visual identity en website.

 

Belofte
Na twee sessies, ontwikkelde Schot&Roos een sprankelende herpositionering, een nieuwe visual identity (logo en huisstijl) en een website voor Gs Vastgoedbeheer.

 

Bewijs
De website is geoptimaliseerd op het gebied van development, sitestructuur, webdesign en SEO-webteksten. En om de klant volledig te ontzorgen heeft Schot&Roos ook het ontwerp en de productie van visitekaartjes uit handen genomen zodat Gs Vastgoedbeheer écht direct aan de slag kon.
 
Quote van Guido Schmitt/ Directeur Gs Vastgoedbeheer
“Schot&Roos heeft ons ontzorgd en concreet resultaat geleverd. Ze zette ons op scherp door te vragen: wie ben je, wat wil je zeggen en waarmee onderscheid jij je in de markt, wat voegt het toe om sommige dingen wel en sommige dingen niet te communiceren. Het klinkt allemaal heel eenvoudig, maar in de praktijk blijkt dat we snel te veel onzin communiceren en juist de goede dingen achterwege laten....”


Vorig project - Volgend project
Terug naar het projectenoverzicht

Positionering, identity en website