6

Videoproducties CVV en Van Hout

 

Behoefte

Bijna tegelijkertijd stapten twee bedrijven naar Schot&Roos met de wens om hun activiteiten beter in beeld te brengen. Het Centrum voor Verduurzamen wilde laten zien hoe drie verschillende bedrijven samenwerken in één groep en zo toegevoegde waarde voor hun klanten creëren. Van Hout adviseurs en installateurs rondde een prachtig project af en wilde daar op een bijzondere manier over vertellen.

 

Belofte

Schot&Roos koos in overleg met beide klanten voor een video. Script, scenario, productie en begeleiding lagen in de professionele handen van het Schot&Roos projectteam. Beide bedrijven konden vertrouwen op een mooie weergave van hun activiteiten. Vervolgens werkte Schot&Roos actief aan een goede verspreiding over alle kanalen: online en offline. We richtten YouTube kanalen in, genereerden free publicity en zorgde ervoor dat de doelgroep op verschillende momenten in aanraking kwam met de video.

 

Bekijk de video over het Centrum Voor Verduurzamen
Bekijk de video voor Van Hout adviseurs en installateurs over de Witte Dame

 

Bewijs

De video's werden met applaus ontvangen. Doel is dat de video's ook resultaat opleveren. Daarom werd de standalone video geïntegreerd in een goed doordachte marketingaanpak. Van offline publiciteit tot online aanwezigheid: Schot&Roos zorgde ervoor dat de juiste personen de video's in beeld kregen. Ter versterking van de online aanwezigheid richtte Schot&Roos individuele YouTube kanalen in waar de film uiteraard duidelijk zichtbaar is.

 

Bezoek het YouTube kanaal van het Centrum Voor Verduurzamen
Bezoek het YouTube kanaal van Van Hout adviseurs en installateurs


Vorig project - Volgend project
Terug naar het projectenoverzicht

Videoproductie Van Hout

Videoproductie Centrum voor Verduurzamen