7

Wat wij doen

 

Een succesvolle marketingstrategie. Meetbaar rendement.

 

Schot&Roos gelooft in de kracht van marketing. Doelgericht, samenwerken aan resultaat. De vragen en behoeftes van uw doelgroep staan op 1. Wat zoeken zij, waar zoeken zij en op welk moment zoeken zij? Schot&Roos raakt crossmediaal. Onze kracht ligt in de integratie van online en offline communicatiemiddelen. Wij werken graag vanuit een gezamenlijke gedachte, een marketingstrategie. Zo staan alle neuzen dezelfde kant op.

 

1. Marketingstrategie: Wij helpen om uw bedrijfsdoelstellingen door te vertalen naar een sterke marketingstrategie. Hoe bereikt u uw doelgroep(en)?
2. Positionering: Wij helpen u om de juiste positie in de markt te kiezen én te claimen. Waarom moeten klanten kiezen voor uw product of dienst? Sluit uw onderscheidend vermogen aan bij de vraag van uw doelgroep?
3. Online marketing: Geen bezoekers? Niet de juiste bezoekers? Te weinig conversie? Wij helpen u optimaal te presteren op internet.
4. Website ontwikkeling en creatie: wij ontwikkelen websites die uw klant bereiken. Klein en eenvoudig of groots en complex? U kunt vertrouwen op de kracht van Schot&Roos.

 

Een nieuw communicatiekanaal verkennen? Een bestaand kanaal beter afstemmen op uw doelgroep? Ook een stand alone project pakt Schot&Roos met plezier op. Onze professionals zorgen voor een naadloze aansluiting op uw totale marketingstrategie.
  

Bekijk ons werk