7

Merkpositie

 

Voordat u een euro besteedt aan online en offline communicatie, moet duidelijk zijn welke positie u in de markt wil claimen. Welke eigenschappen maken uw merk, product of dienst uniek voor klanten? Wat onderscheidt u van concurrenten? Schot&Roos helpt u om doelgericht en efficiënt uw positie te bepalen. Wij formuleren de kern van uw positionering: de belofte aan uw doelgroep. 

 

Claim uw positie!

Waarom zou uw doelgroep kiezen voor uw bedrijf? Wat is de toegevoegde waarde van uw merk, product of dienst? En: sluit dat aan bij de vragen vanuit de markt? Samen kijken we naar uw positionering. We formuleren de juiste belofte aan uw doelgroep of scherpen deze verder aan.

 

Sterk concept. Sterk merk.

Schot&Roos is een netwerkorganisatie. Het vaste team bestaat uit drie vakmensen die na enkele gesprekken en een analyse van het umfeld komen tot de kern van uw positionering: de belofte aan uw doelgroep. Een kapstok die al uw communicatie uitingen herkenbaar maakt voor uw klanten. De 'Even Apeldoorn bellen' voor uw bedrijf.

 

Deze belofte vertalen we naar een sterk concept: onderscheidend, scherp en ondubbelzinnig. Met een eigentijdse boodschap die aansluit op de vraag van uw doelgroep, creëert Schot&Roos een eigen plek op de markt voor uw merk. niet door ellenlange sessies en dikke rapporten. Maar effectief ingestoken en vertaald in beeld!

 

Klanten aan het woord

Benieuwd hoe een positionering zorgt voor een sterk merk? Neem eens een kijkje bij ons werk of lees wat klanten over Schot&Roos zeggen.
 

Behoefte aan een positionering die uw online en offline communicatie verbindt? Bel Schot&Roos: 040 - 255 31 01 of vul het contactformulier in.

 

 

Nieuwe positionering Van Hout

CVV: ijzersterke positionering mét 3 websites