7

Online marketing

 

Schot&Roos gelooft in de kracht van het digitale landschap. Online aanwezigheid is een vanzelfsprekend onderdeel van uw totale bedrijfspresentatie. Want het web biedt kansen, mogelijkheden, bereik. Maar hoe pakt u die kansen, benut u die mogelijkheden en bereikt u de doelgroep op het juiste moment? Ondernemen op internet begint met een ijzersterk, onderbouwd aanvalsplan. Ondernemen op internet begint met een goed gesprek bij Schot&Roos.

 

Online presteren

Online marketing kenmerkt zich door meetbaarheid. Doel van Schot&Roos is een meetbare rendementsverhoging in sales, leads, naamsbekendheid of het versterken van de relatie met uw doelgroepen. Op basis van een tactiek bouwen wij online aan het versterken van uw merk.

 

Schot&Roos werkt doelgericht en creatief. Denk aan:

- online campagnes
- websites
- social media marketing
- contentstrategie
- e-mail marketing
- online vindbaarheid
- online advertisement
- inzet en productie video
 

Meten is weten

Een sterke online tactiek tot leven brengen op internet is één. Monitoren, bijsturen, mee bewegen en continu optimaliseren is de volgende stap. Meetbare conversie verbeteringen zijn pas mogelijk als alle conversie ingrediënten met elkaar in balans zijn. Denk aan tekst, design, gebruiksvriendelijkheid, conversietools en techniek. Zo zorgen we voor een blijvend resultaat.
 
Schot&Roos ondersteunt bij het inrichten van uw statistieken, wij analyseren en beoordelen de conversiedoelen vanaf livegang en houden het gedrag van uw bezoekers nauwlettend in de gaten. Op basis hiervan wordt de online marketingcampagne bijgestuurd. Schot&Roos blijft betrokken.
 
Optimalisatie huidige website

Geen bezoekers? Niet de juiste bezoekers? Onvoldoende kopende bezoekers? Schot&Roos weet de weg in de wereld van online marketing.

 

Is uw website gebruiksvriendelijk?
De usability of gebruiksvriendelijkheid van een website is een belangrijke succesfactor. Navigatie, menukeuze, bestelproces, leesbaarheid. Schot&Roos voert graag een usability onderzoek uit. U ontvangt een gedetailleerd advies met concrete verbeterpunten. De ervaring leert dat een aantal verbeterpunten relatief eenvoudig door te voeren zijn én direct leiden tot een succesvollere website.
 
Kunt u de conversieprestaties verbeteren?
Door uw website anders in te delen, kan uw conversiepercentage verbeteren. Met een A/B-test bepaalt Schot&Roos welke indeling van uw website de meeste conversie oplevert. Door (kleine) wijzigingen in tekst, header, beeld, indeling of kleur, kan de conversie enorm stijgen en bereikt u de beste online positie.
 
Hoe komt uw doelgroep op uw website?
Schot&Roos geeft u inzicht in relevante zoekwoorden. Zoekwoorden die uw doelgroep gebruikt. Maar ook trends die in de toekomst belangrijk worden. Rondom deze zoekwoorden schrijven we sterke webteksten: prettig leesbaar voor uw doelgroep en gericht op een bezoek aan uw website.
 
Verbeter uw online marketing met onze kennis

Schot&Roos zorgt voor webconcepten die werken. Concepten die uw doelgroep bijblijven. Dankzij een sterke online marketinggedachte behaalt u meer rendement met uw marketingeuro's. Niet alleen vandaag, maar ook voor de jaren hierna.
 
Schot&Roos ontzorgt

Optimaal presteren op internet en tegelijkertijd echt ontzorgd worden? Geen ingewikkeld taalgebruik maar open en eerlijk het gesprek aangaan? Korte lijnen en persoonlijk contact? Dat is precies wat Schot&Roos biedt. Wie Schot&Roos inzet, weet dat het goed komt. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf bereiken? Bel dan 040 – 255 31 01 voor een goed gesprek of vul het contactformulier in!

 

Videoproductie Centrum voor Verduurzamen

Longfonds: conversie optimalisatie

Weleda Benelux

Contentstrategie en inzet Social Media