7

Website ontwikkeling

 

Centrale spil van alle communicatie uitingen is de website. Schot&Roos ontwikkelt websites die uw klant bereiken. Of het nu gaat om contact, downloads, aanvragen van een offerte, opbouwen van een database met klantgegevens: wij zorgen voor een website die uw klant aanzet tot doelgerichte acties!

 

Schot&Roos ontwikkelt websites die werken: voor uw klant én voor u. Aansprekend, functioneel, toegankelijk én ingericht op het behalen van uw (online) doelstellingen.  


- Integraal onderdeel van uw organisatie.
- Ondersteunen van uw marketing-, communicatie- en organisatiedoelstellingen.
- Ontwerp en inhoud sluiten aan op de behoeften van uw bezoekers.
- Techniek is uitvoerig getest en gebruiksvriendelijk.
- Meetbaar rendement.

 

Web oplossingen anno nu

Klein en eenvoudig of groots en complex? U kunt vertrouwen op de professionele aanpak van Schot&Roos. Wij zijn de spin in het web gedurende het hele ontwikkeltraject.

 

- Pro actief advies over structuur, grafische vormgeving en interactie.
- Samenwerken met de juiste specialisten op het vlak van design, tekst, beeld en technologie.

 

Gegarandeerd de nieuwste technologie

Schot&Roos zorgt voor een sterke website. Een website die u zelf kunt beheren, ook zonder ict-kennis. Een website die voldoet aan de laatste ontwikkelingen op het vlak van technologie. Omdat wij geen eigen producten (CMS) gebruiken, kan Schot&Roos razendsnel mee bewegen met de ontwikkelingen in het vakgebied. Zo bent u zeker van een online oplossing die past bij uw organisatie én die klaar is voor de toekomst. Met de web oplossingen van Schot&Roos behaalt u direct online omzet.

 

- Geschikt voor ieder scherm: smartphone, tablet, mini-laptop.
- De opdracht bepaalt de techniek: Wordpress, Drupal, Magento, closed source.
- Optimaal vindbaar: voor uw klanten én voor de zoekmachines.
- Optimale conversie: uiterlijk, laadtijd, indeling, navigatie en functionaliteiten zijn in balans.

 

Ziet u het bos nog?
Als het gaat om website ontwikkeling is het aanbod enorm! Groot, klein, duurkoop en goedkoop. Maar wat is nu een fair price? En juist daar gaat het vaak mis: de omvang van uw website is nooit het uitgangspunt. Het gaat er om wat uw klanten van u willen weten. Soms vraagt dat om een web oplossing met gekoppelde webwinkel. Soms om een enkelvoudige structuur met veel mogelijkheden om in gesprek te gaan met klanten. Daarom vertellen Weleda, Prodrive Technologies, Van Hout adviseurs en installateurs, OVVIA, Out Of The Job, Gs Vastgoedbeheer en anderen klanten waarom hun website trajecten succesvol waren.

 

Online  en offline oplossingen

Met een succesvolle marketingmix bereikt u klanten online én offline. Schot&Roos heeft voor ieder vraagstuk een passende oplossing. Naast een succesvolle website, kunt u ook op Schot&Roos vertrouwen voor de uitrol van uw andere communicatiemiddelen. Denk aan online advertenties, een persoonlijke mailing, video of commercial. Vul het contactformulier in, dan nemen wij snel contact met u op!

longfonds.nl/rayons: platform voor 20 websites

van-hout.com: 100% responsive website

Weleda Benelux