6

Wie wij zijn

 

Passie voor marketing. Met beide benen op de grond. Helder advies. No nonsens mentaliteit. Uw doelgroep in hoofd en hart raken door slim(mer) gebruik te maken van de middelen en mogelijkheden die er zijn. Uw bedrijf crossmediaal succesvol maken door de juiste mix van online en offline media. Of een website ontwikkelen die voor u werkt. Schot&Roos brengt elk traject tot een goed einde. Bent u al overtuigd?
 
Denkers en doeners

Schot&Roos raakt. Wij zijn denkers én doeners. We verrassen met effectieve én creatieve oplossingen. Kiezen voor een krachtige mix van online en offline media. Altijd professioneel en gedreven. Soms gewaagd en een tikkeltje eigenwijs. Maar altijd gericht op het raken van uw doelgroep.

 

Specialist op maat
Ervaring in marketing en communicatie telt bij ons. De basis van onze samenwerking ligt in het bepalen van een ijzersterke marketingstrategie en strak projectmanagement. Schot&Roos ziet zichzelf als een (tijdelijke) verlengstuk van uw organisatie. Een marketingcommunicatie manager die uw marketingdoelen tot leven brengt.

 

Schot&Roos is opgericht door Iris van den Boogaard

Jarenlang werkte zij als communicatieadviseur en projectleider. Bij bureaus én aan de klantzijde. Naast haar marketingopleiding in 2002 is zij recent opgeleid tot Next Marketeer: dé post-hbo opleiding voor marketeers die serieus en duurzaam willen inspelen op de continue veranderende mogelijkheden van (digitale) marketing. Iris is flexibel, eerlijk en gemakkelijk in de omgang. Ze is een doorzetter, heeft gevoel voor detail en is zeer inventief. Wilt u meer weten over Iris?
 
De kracht van een netwerkorganisatie

Wij geloven in de kracht van de netwerkorganisatie. Een projectteam op maat. De specialismen die nodig zijn om een strategie of één enkel kanaal tot uitvoering te brengen, hebben we daarom bewust niet in-house. Schot&Roos werkt met een vast netwerk van professionals. Op maat samengebracht om uw marketingvraagstuk op te lossen. Compleet aangestuurd, ingekocht en onder verantwoordelijkheid van Schot&Roos. Zo kunt u altijd vertrouwen op een bureau op maat. Met een scherpe prijs! En daar zijn veel van onze klanten in het verleden al blij mee geweest.
 
Wilt u weten wat de toegevoegde waarde van Schot&Roos is voor uw bedrijf? Wij komen graag persoonlijk kennis maken.

 

Bekijk ons werk