6

Projectteam op maat

 

Het marketinglandschap groeit alleen maar door en de mogelijkheden zijn grenzeloos. Schot&Roos gelooft in kwaliteit door samenwerken. Door op onze eigen kracht als adviseur, inspirator en projectmanager te vertrouwen, bouwt Schot&Roos aan een netwerkorganisatie van specialisten die uitmuntend zijn op hun eigen vakgebied. Dat houdt ons flexibel, zonder overtollige persoonlijke ballast. Gefocust, omdat iedere specialist een duidelijke eigen rol heeft. En voor u garanderen we een hoge kwaliteit, lagere kosten en meer rendement per marketingeuro.

 

Powerteams
Sterke projecten staan door een sterk team. Een gezamenlijke ambitie. Samen realiseren van nieuwe crossmediale strategieën, de juiste verbindingen leggen tussen online en offline media. IJzersterke concepten, strakke producten. Maar ook: verschillende achtergronden, eigen(wijze) gedachtes en unieke kwaliteiten. We willen dat iedereen zich kan focussen op waar hij of zij goed in is. Dat geldt ook voor u als opdrachtgever. Zo ontstaat er een optimalisatie in tijd en kosten. En kunnen we resultaat en rendement garanderen.
 
Teampower

Per project bekijkt Schot&Roos welke professionals het beste passen in het powerteam met als doel: uw marketingdoelstellingen bereiken en zo uw bedrijf succesvol(ler) maken. We kiezen voor specialisten die passen bij uw sector en bedrijf. Doelgericht en creatief bouwen zij aan oplossingen die uw doelgroep raken. Wie Schot&Roos inzet, kan vertrouwen op een totaalaanpak van begin tot voorbij het eind.
 
Schot&Roos lost elk vraagstuk op. Van marketingstrategie tot web oplossing. Van klantreis tot social media kanaal. Bel 040 – 255 31 01 voor een goed gesprek vul het contactformulier in!