6

Testimonials

Regelmatig vragen we onze klanten waarom zij voor Schot&Roos kiezen. Wat zijn hun ervaringen en vooral: welke resultaten op marketingvlak zijn er behaald?  En heeft u een vraag over één van onze testimonials? Wij horen het graag.

 

Maaike Stufkens, Marketing Manager Weleda Benelux

"Schot&Roos heeft bij Weleda gewerkt om de opbouw en lancering van de nieuwe website van Weleda Nederland in 2014 tot een goed einde te brengen.  Een spannend en onvoorspelbaar traject, aangezien Weleda Nederland het eerste pilot land was om met een internationaal format live te gaan.  Schot&Roos, in de persoon van Iris, heeft zich als een gedreven en zeer bekwaam projectleider opgesteld, met een grote meerwaarde op zowel inhoudelijk als procesmatig vlak. Naast de organisatorische kant, ligt Iris' kracht in het forceren van besluiten, benoemen van knelpunten, en agenderen van strategische vraagstukken teneinde richting te geven en voortgang te boeken. In de omgang met mensen heeft Iris een spilfunctie gehad binnen de verschillende disciplines in de lokale organisatie (IT, content, marketing) , het lokale digitale bureau en het Internationale website team. Naast haar professionele kwaliteiten, heb ik bovendien Iris leren kennen als een heel prettige en aimable vrouw om mee samen te werken en zou ik haar direct weer  inschakelen bij een volgend project."

 

Marthe VanCampenhout, Content Manager Weleda Benelux

"Zonder Schot&Roos zou het ons niet gelukt zijn om de website op tijd live te zetten. Dankzij Iris haar daadkracht, motivatie en humor konden we steeds alle deadlines halen. Ze is niet alleen een uitstekende projectmanager, maar ook een expert op het vlak van website management en digital marketing."

 

Jan van Hout / Directeur OVVIA
"Marketing is veel meer dan het maken van mooie websites en andere uitingen. Schot&Roos begrijpt dat als geen ander. Zij weten dat marketing begint bij het doorgronden van de genen van de onderneming. Zo heeft Schot&Roos ervoor gezorgd dat de marketingactiviteiten van OVVIA naar een hoger niveau zijn getild waarbij er structuur en coherentie in de externe communicatie is ontstaan. De complexiteit van de markt van OVVIA heeft Schot&Roos praktisch en simpel vertaald naar een effectieve website waar een ieder zich nu voelt aangesproken. Schot&Roos is een ideale zakenpartner die ik iedereen wil aanbevelen."

 

Bart Houwink/ Creative director en copywriter Prodrive team

"Schot&Roos is echt een bureau zoals er meer zouden moeten zijn: lean and very, very mean. Als je met Schot&Roos werkt, krijg je hoe dan ook waar voor je geld: inzet, enthousiasme, betrokkenheid, punctualiteit, expertise en - hoge - kwaliteit (of het nu gaat om positionering, concept, strategie, projectmanagement of development). Aanrader!"

 

Koen van Heeswijk/ senior manager projecten Van Hout adviseurs en installateurs

"Zonder al te generalistisch te willen zijn, maar veelal denken technische mensen in de  verduurzaming net even iets anders dan personen uit de marketingwereld. Je zou het kunnen betitelen als een soort van 'beroepsdeformatie'. Deze 'door je beroep getrainde kijk' maakt dat wanneer je over iets anders moet nadenken dan je vakgebied, je onbewust dit vaak te eenzijdig beschouwd. Waarvan akte....Tegelijk betekent een nieuwe positionering van je bedrijf veel meer dan alleen een website en logo laten ontwerpen. Wanneer je als bedrijf jezelf juist en eenduidig wilt profileren betekent dit helder zicht krijgen over je bedrijf- strategie en visie, je sterkten en zwakten, je toegevoegde waarde binnen de branche, etc. Het is zoeken naar de essentie, de juist snaar, maar tegelijk ook naar de juiste personen om dit samen mee te doen. En juist op deze punten is waar Schot& Roos voor Van Hout het grote verschil heeft gemaakt.

 

Schot& Roos is voor Van Hout het ideale aanspreekpunt gebleken voor zowel positionering, webstrategie, vormgeving, techniek als marketing. Schot& Roos heeft met haar inhoudelijke scherpte en overall visie een erg goede inschatting gemaakt van onze gedachten en behoeften. Tegelijk heeft Schot&Roos het voor elkaar gekregen de juiste personen & specialismen binnen de (internet)marketing met de juiste kwalificaties passend bij ons bedrijf bij elkaar te brengen. Het is een juiste match gebleken. Op intelligente en vooral ontzorgende wijze heeft Schot&Roos onze 'her'positionering de juiste inhoud, vorm en uitwerking gegeven."

 

Peter Schilders/ directie Van Hout adviseurs en installateurs

"De wereld van installeren is niet meer zoals 10 jaar terug. Wij kijken al enkele jaren anders naar installaties. De naam en het logo van Gebr. van Hout was na 38 jaar nog steeds een begrip in de regio. Maar om ook de komende tientallen jaren vooruit te kunnen was dit logo met naam aan vervanging toe. Om dit te realiseren zijn wij de markt op gegaan om een partner te vinden die ons hierin adviseert. Hierbij is Schot&Roos de partij geworden, die ons hierbij terzijde heeft gestaan.

 

Schot&Roos heeft ons verhaal aangehoord hoe wij in de markt staan en heeft  een concept neergelegd, waarbij achter elke verandering een gedachte zit en onze herpositionering goed in de markt is komen te staan. Wat er tot stand is gekomen zijn wij heel tevreden over. Ons logo, briefpapier, bouwborden, advertenties, kleding en auto's. Onze website zoals deze nu gepositioneerd staat, waarbij duidelijk naar voren komt wat we zijn en wat we doen. Werken met Schot&Roos was een groot succes."

 

Reinier Poelhekke/ chef fastmoving ideas at NIEUW

Schot&Roos raakt online. En raakt ook Hart&Hoofd! Iris brengt namelijk niet alleen haar charmes en humor mee, maar ook haar kennis van zaken, haar aanstekelijk enthousiasme, interesse, stiptheid en gevoel voor vormgeving. Ze snapt wat de klant, markt en creatief wil én nodig heeft en laat ook haar eigen mening horen. En dat werkt wel zo prettig samen!!

  

Hella Mysssing/ Directeur Out of the job
"Schot&Roos is een marketing buro pur sang. Als regisseur van een marketingproject sturen ze een project met heldere richtlijnen aan middels een gedegen marketingstrategie. Schot&Roos staat voor bevlogenheid en is in staat om een hoogwaardige dienst neer te zetten. Voor een ieder die op zoek is naar een kwalitatieve sparringpartner voor marketing raad ik Schot&Roos aan. Ze doen net dat extra stapje voor je!"

 

Guido Schmitt/ Directeur Gs Vastgoedbeheer
"Schot&Roos heeft ons ontzorgd en concreet resultaat geleverd. Ze zette ons op scherp door te vragen: wie ben je, wat wil je zeggen en waarmee onderscheid jij je in de markt, wat voegt het toe om sommige dingen wel en sommige dingen niet te communiceren. Het klinkt allemaal heel eenvoudig, maar in de praktijk blijkt dat we snel te veel onzin communiceren en juist de goede dingen achterwege laten...."

 

Susanne Akkermans, directeur Kinderdagverblijf Suusje

"In 2013 had ik een mijlpaal met mijn kinderdagverblijf bereikt: we bestonden 15 jaar. Hoogste tijd dus voor een opfrisbeurt voor de website. Daarvoor kwam ik bij Schot&Roos. Ik vertelde wat mijn kinderdagverblijf inhoudt voor mijn klanten (ouders én kids), voor mijn team en voor mijzelf en daar is Schot&Roos kritisch mee aan de slag gegaan. Zij overtuigden mij ervan dat alles compacter mocht. Met het bijzondere/onderscheidende karakter van Suusje op de voorgrond. Schot&Roos stelde vragen over wat ik daadwerkelijk wilde overbrengen naar nieuwe klanten? Wat ik wilde doen rondom het 15-jarige bestaan en waar hierbinnen de boodschap lag? Schot&Roos heeft echt een geweldig concept opgesteld en uitgevoerd. Heerlijk om alles uit handen te kunnen geven en al de gedachtes en ideeën die je hebt zo optimaal naar wens vertaald te zien worden.

 

Schot&Roos heeft echt alles rondom het jubileum geregeld. Het resultaat is de vertaling van mijn passie. Duidelijk, helder en aantrekkelijk vertaald in de website. Maar ook de relatiegeschenken, de stickers, de advertenties, de redactionele stukken, contacten met media; kortom alles is super geregeld. Schot&Roos, met Iris als echte vakvrouw aan het roer, is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar vernieuwingen voor zijn bedrijf. Schot en Roos is echt een schot in de roos!!!"

 

Erika, gebruiker van 'onze kidswebsite' van het Longfonds

"Heb de site bekeken ook al zit ik al lang niet meer in die leeftijdsgroep. Vind het een leuke en duidelijke site. Er wordt in heel duidelijke taal dingen uitgelegd. Zeker de moeite waard om die site eens te bezoeken! Groetjes Erika"

 

Bart Scheepens/ strategie & partner at Dialogics Smart Interaction

"Iris is een van de beste projectmanagers die ik in mijn carrière heb meegemaakt. Punctueel, accuraat, flexibel, enorm klantgericht en straight zijn daarbij de kwalificaties die direct in mij opkomen. Ze heeft veel gevoel voor verhoudingen binnen en buiten de eigen organisatie en weet haar perfectionisme positief in te zetten voor "the job at hand".

 

Inhoudelijk heeft Iris ruime kennis en bagage die nodig zijn om organisaties diepgaand te adviseren over hun merk- en communicatiebeleid. In de tijd dat wij samengewerkt hebben, is zij daarin ook enorm gegroeid tot een meer dan volwaardig consultant. Daarbij -niet onbelangrijk- is het ook nog 'ns een leuke collega die goed functioneert in allerlei omstandigheden. Mocht ik de kans of mogelijkheid hebben met haar samen te werken zal ik dat zeker doen!"

 

Frank Buiting/ Technical Consultant at Mirabeau

"Iris is een echte teamspeelster met veel ervaring. Haar vakkennis is van een hoog niveau - ze weet de klant heel breed te adviseren en kan een project naar een hoger plan te tillen. Vanuit het ICT perspectief weet ze wat de mogelijkheden van Internet als communicatieplatform zijn, zodoende heb ik als software architect vaak gebruik gemaakt van haar frisse blik op de materie."

 

Verder naar:

 

Bekijk ons werk